Snel naar... Contact & Adres Openingstijden

 

 

 

Home

Ondernemer

Particulier

Ons kantoor

Direct regelen

Contact

Bel mij terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Bijdorpplein 41

2992 LB Barendrecht

 

Postadres

Postbus 465

2990 AL Barendrecht

 

T +31 180 556 735

F +31 180 556 298

E info@notbar.nl

W notbar.nl

Gebruikelijke openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

09.00-17.30 uur

Kunt u ons alleen buiten deze tijden bezoeken?
Bel dan even. Op verzoek maken we graag een afspraak voor een andere dag of een ander tijdstip.

 

Realisatie & Webdesign:
Hademax - Barendrecht

Maak kennis!

Wilt u ook ervaren hoe plezierig uw zaak kan worden behandeld? Maak dan eens een afspraak met Topnotaris Pieter Verboon of een van zijn medewerkers. Zij geven heldere en praktische adviezen, en zijn thuis in het notariële recht.

 

Bel mij terug

 

 

Een duidelijke offerte

U wilt liever vooraf een offerte van ons ontvangen? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch een offerte op maat aan. Zo kunnen wij u van tevoren inlichten over de kosten van onze werkzaamheden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Uw belangen nú al regelen voor later

 

'Estate' is het Engelse woord voor nalatenschap. Bij 'Estate Planning' richt een notaris die is gespecialiseerd in erfrecht en belastingrecht zich op de fiscaalvriendelijke overdracht tijdens leven en/of de fiscaalvriendelijke vererving van (familie)vermogens.

 

Het doel hierbij is om de toekomstige nalatenschap tijdens leven te verkleinen zodat bij overlijden zo min mogelijk erfbelasting hoeft te worden betaald. Daarbij moet natuurlijk worden voorkomen dat u zelf tijdens uw leven met minder genoegen hoeft te nemen dan u voorheen gewend was, of dat u de beschikking over het opgebouwde vermogen verliest.

 

Zeer ingewikkelde materie dus, waarbij u te maken krijgt met diverse rechtsgebieden zoals fiscaal recht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht.

 

Het recht is een afspiegeling van de maatschappij en de tijdgeest en verandert dus doorlopend. Datzelfde geldt voor de Nederlandse belastingregels. Omdat daarnaast ook de materie van Estate Planning niet echt eenvoudig is, is het verstandig als u een notaris inschakelt die gespecialiseerd is in Estate Planning bij de bepaling van uw gedachten over de overdracht van uw vermogen.

 

Notaris Pieter Verboon heeft de opleiding tot Estate Planner Notariaat, die door de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode Business Universiteit wordt gegeven, met succes afgerond. Hij kan dus zowel de juridische als de fiscale aspecten combineren en deze als geen ander aan u uitleggen. Een Topnotaris, dus.