Daar teken je voor!

 

Kantoorbeleid Notariskantoor Bijdorp Barendrecht in verband met Corona:

 

Geachte klant,

Zoals u uit de media heeft mogen vernemen, steekt het Coronavirus weer de kop op. Om die reden neemt ons kantoor – in navolging van de adviezen van het RIVM – extra maatregelen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Veiligheid voor u als klant én onze medewerkers staat daarbij voorop.

 

Daarom vragen wij u om de PDF met onze complete Corona-regels door te nemen voordat u naar ons kantoor komt.

Kantoorbeleid NBB in verband met Corona

 

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht is een modern middelgroot full-service notariskantoor, gelegen in de regio Rotterdam (tussen de A15 en de A29) aan het Bijdorpplein 41 te Barendrecht.

 

Onze medewerkers zijn afkomstig van de grotere notariskantoren en onze manier van werken kenmerkt zich door to-the-point advies, met een praktische en persoonlijke aanpak, waarbij wij graag optreden als sparring partner. Onze mensen zijn makkelijk benaderbaar en treden doortastend op. Wij proberen zaken vooral niet ingewikkelder te maken dan ze zijn.

 

Het kantoor kent een omvangrijke MKB-praktijk, waarvan de kern bestaat uit ondernemingsrecht en bedrijfsmatig onroerend goed. Uiteraard worden ook alle voor particulieren gebruikelijke notariële werkzaamheden verricht.

 

Het kantoor bestaat op dit moment uit notaris mr. P.M. (Pieter) Verboon en 9 ondersteunende medewerkers. Om voor elk juridisch probleem de juiste oplossing te kunnen bieden, zijn diverse informele samenwerkingsverbanden aangegaan met advocaten, accountants, fiscalisten, mediators en scheidingsplanners.

 

Sinds 2013 zijn de kantoren van notaris mr. J. van Keulen (Rotterdam-Kralingen) en notaris mr. Y.O. Kramer (Rotterdam-Hillegersberg) overgegaan in Notariskantoor Bijdorp Barendrecht. Aangezien notaris Van Keulen op zijn beurt opvolger was van de notarissen mr. M.J.J.M. Boelen, mr. A.W.A. van Eekelen en P.J.M. Dolk gaan de akten van ons kantoor terug tot en met 1 januari 1910.

 

De praktijk van ons kantoor kent veel internationale klanten met een of meer ondernemingen in bijvoorbeeld Aruba, Curaçao, Cyprus, Duitsland, India, Luxemburg, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika en/of de Verenigde Arabische Emiraten. Om die reden zijn uiteraard ook diverse akten beschikbaar in de Engelse, Duitse of Spaanse taal.

 

Onze particuliere klanten zijn voornamelijk afkomstig uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal), Ridderkerk en Rotterdam.

Snel naar... Contact & Adres Openingstijden

 

 

 

Home

Ondernemer

Particulier

Ons kantoor

Direct regelen

Contact

Bel mij terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Bijdorpplein 41

2992 LB Barendrecht

 

Postadres

Postbus 465

2990 AL Barendrecht

 

T +31 180 556 735

F +31 180 556 298

E info@notbar.nl

W notbar.nl

Gebruikelijke openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

09.00-17.30 uur

Kunt u ons alleen buiten deze tijden bezoeken?
Bel dan even. Op verzoek maken we graag een afspraak voor een andere dag of een ander tijdstip.

 

Realisatie & Webdesign:
Hademax - Barendrecht

Maak kennis!

Wilt u ook ervaren hoe plezierig uw zaak kan worden behandeld? Maak dan eens een afspraak met Topnotaris Pieter Verboon of een van zijn medewerkers. Zij geven heldere en praktische adviezen, en zijn thuis in het notariële recht.

 

Bel mij terug

 

 

Een duidelijke offerte

U wilt liever vooraf een offerte van ons ontvangen? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch een offerte op maat aan. Zo kunnen wij u van tevoren inlichten over de kosten van onze werkzaamheden en komt u niet voor verrassingen te staan.