Snel naar... Contact & Adres Openingstijden

 

 

 

Home

Ondernemer

Particulier

Ons kantoor

Direct regelen

Contact

Bel mij terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Bijdorpplein 41

2992 LB Barendrecht

 

Postadres

Postbus 465

2990 AL Barendrecht

 

T +31 180 556 735

F +31 180 556 298

E info@notbar.nl

W notbar.nl

Gebruikelijke openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

09.00-17.30 uur

Kunt u ons alleen buiten deze tijden bezoeken?
Bel dan even. Op verzoek maken we graag een afspraak voor een andere dag of een ander tijdstip.

 

Realisatie & Webdesign:
Hademax - Barendrecht

Maak kennis!

Wilt u ook ervaren hoe plezierig uw zaak kan worden behandeld? Maak dan eens een afspraak met Topnotaris Pieter Verboon of een van zijn medewerkers. Zij geven heldere en praktische adviezen, en zijn thuis in het notariële recht.

 

Bel mij terug

 

 

Een duidelijke offerte

U wilt liever vooraf een offerte van ons ontvangen? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch een offerte op maat aan. Zo kunnen wij u van tevoren inlichten over de kosten van onze werkzaamheden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Huwelijkse voorwaarden

 

In bepaalde gevallen kan de wens bestaan dat de wettelijke regeling met betrekking tot de gemeenschappelijkheid van goederen 'opzij' wordt gezet. De wet biedt daartoe de mogelijkheid door afwijkende afspraken te maken in een zogenaamde akte van 'huwelijkse voorwaarden'. Die huwelijkse voorwaarden kunnen vóór het aangaan van het huwelijk worden opgemaakt, maar óók als het huwelijk al bestaat. Verder kunnen bestaande huwelijkse voorwaarden worden gewijzigd, bijvoorbeeld omdat uw gezinsverhoudingen of uw vermogenssituatie zijn veranderd.

 

Een checklist met aandachtspunten

Indien u overweegt om huwelijkse voorwaarden op te maken, bent u bij Notariskantoor Bijdorp Barendrecht aan het juiste adres. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met een checklist. Punten van aandacht daarin zijn bijvoorbeeld: 'Willen partijen hun inkomsten delen? En zo ja, in welke mate?'; 'Moet de gezamenlijk bewoonde woning ook gemeenschappelijk eigendom zijn?'; en 'Hoe kun je aantonen dat bepaalde zaken niet gemeenschappelijk zijn?'