Snel naar... Contact & Adres Openingstijden

 

 

 

Home

Ondernemer

Particulier

Ons kantoor

Direct regelen

Contact

Bel mij terug

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Bijdorpplein 41

2992 LB Barendrecht

 

Postadres

Postbus 465

2990 AL Barendrecht

 

T +31 180 556 735

F +31 180 556 298

E info@notbar.nl

W notbar.nl

Gebruikelijke openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

09.00-17.30 uur

Kunt u ons alleen buiten deze tijden bezoeken?
Bel dan even. Op verzoek maken we graag een afspraak voor een andere dag of een ander tijdstip.

 

Realisatie & Webdesign:
Hademax - Barendrecht

Maak kennis!

Wilt u ook ervaren hoe plezierig uw zaak kan worden behandeld? Maak dan eens een afspraak met Topnotaris Pieter Verboon of een van zijn medewerkers. Zij geven heldere en praktische adviezen, en zijn thuis in het notariële recht.

 

Bel mij terug

 

 

Een duidelijke offerte

U wilt liever vooraf een offerte van ons ontvangen? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch een offerte op maat aan. Zo kunnen wij u van tevoren inlichten over de kosten van onze werkzaamheden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Lopende band of aandacht voor de klant?

 

Bij Notariskantoor Bijdorp Barendrecht zijn de afspraken over notarieel salaris en eventuele bijkomende kosten volstrekt duidelijk. Omdat de maatschappij in juridisch en in financieel opzicht steeds ingewikkelder wordt, verschillen de te verrichten werkzaamheden per persoon en per dossier.  Wij hebben daarom gekozen om niet met zogenaamde 'standaardoffertes' te werken, maar om de kosten van onze werkzaamheden na overleg met u vast te stellen. Op die manier weet u bij ons exact welke prijzen u voor welke diensten betaalt.

 

Tijdens kantooruren kunt u om een offerte aan te vragen telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van de medewerkers van ons kantoor. In de regel ontvangt u binnen 24 uur uw offerte. Bij uw Topnotaris weet u altijd waar u aan toe bent.